Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Вс: выходной
Телефон
4.9
Количество отзывов 83
5
94%
4
4%
3
0%
2
0%
1
0%
Олена
2020-07-02 18:14:21
Дякую . Все чітко, оперативно. Товар хорошої якості. Процвітання та добробуту!
Олена, дякуємо за покупку та побажання :)
Мария
2020-06-25 10:15:10
Щиро дякую за чудові тапочки, всі три пари чудові. Хороший продавець, рекомендую.
Марія, дукуємо за Ваш відгук та покупку :)
Антоніна
2020-06-23 09:57:43
Дякую за тапки-капці. Гарна якість, швидке оформлення замовлення та швидке відправлення. Рекомендую!
Антоніна, дуже дякуємо за відгук :)
Олег
2020-06-18 18:59:16
Тапочками удовлетворен полностью. Спасибо.
Олег, дякуємо за покупку :)
Наталья
2020-06-18 12:06:38
Качественные тапочки за нормальную цену. Рекомендую
Наталія, дякуємо за Ваш відгук та оцінки :)
Елена
2020-06-18 11:38:07
Отличные тапочки, спасибо!!!
Дякуємо за Ваш відгук :)
Kent107
2020-06-17 20:05:08
В легком єкстазе но с полным восторгом хожу такой модный уже второй день. Удобно, не парит, приятно комфортно, модность мне пофиг, но она есть. Купил что дешевле, получил что мне надо, на все сто процентов, не вериться аж. После оплаты узнал что дешевле от мена, что мне предложил возвратить... по этому в жлобстве коварном товарном ХорошийМагаз не можу уличить. Приятные люди тотчас навояли и мне отослали номерок ттн, тем временем буквы, те что поменьше, сообщали возможность на возврат и обмен. А если бы кротко: Приятно доволен, Удачи желаю, no pasaran.
Дякуємо за відгук та приємні слова :) Не ходіть більше в "хороші магазини", ми завжди поруч :)
Елена
2020-06-16 15:20:12
Тапочки понравились, на мой 37 подошёл 38 размер. Спасибо, что подсказали с выбором размера. Качество тоже хорошее. Мужу тоже тапочки подошли и понравились. Порадовала бесплатная доставка и быстрая отправка заказа. Рекомендую!)))
Елена , дякуємо за покупку та приємні слова:) Завжди з радістю проконсультуємо та розкажемо все про тапки!
Татьяна
2020-06-16 11:45:55
Добрый день, тапочки получила, огромное спасибо! И привет Яремче!)
Тетяна, дякуємо за Ваш відгук) Яремче чекає на Вас у гості!
Елена
2020-06-06 21:41:09
Спасибо что вы есть, качественные тапочки, брала себе и мужу, остались довольны. Жаль что не все размеры были, взяла бы ещё.
Елена, дякуємо Вам за покупку. Ми постійно оновлюємо наявність нових розмірів та моделей. Надіємось, що наступного разу обов'язково буде все в наявності :)
Евгений
2020-06-04 12:31:04
Качественные тапки, обслуживание на высоте!!!
Євгеній, дякуємо Вам за покупку та приємні слова :) Приємного Вам користування!
Ірина
2020-05-26 16:41:27
Придбала тапочки для себе, покупкою задоволена, довжина по устілці точно відповідала заявленій на сайті, відправили швидко Укрпоштою. Рекомендую і продавця, і товар.
Ірина, дякуємо за Ваш відгук та покупку :) Будемо надзвичайно раді відправити Вам наступне замовлення!
Зоя
2020-05-26 11:18:58
Качественные тапочки, приятная цена! Заказ был доставлен очень быстро. Спасибо!
Зоя, дякуємо Вам за покупку та відгук)
Тетяна
2020-05-26 10:34:58
Покупку в цьому інтернет- магазині робила вперше. Задоволена всім: менеджери привітні, доставка УКРПОШТОЮ дуже швидка, товар якісний. Дякую за гарну роботу.
Тетяна, дякуємо Вам за Ваш вибір :) Чекатимемо на наступні Ваші замовлення!
Світлана
2020-05-25 14:34:56
Привітний менеджер, швидка доставка, товар відповідає фото на сайті. Про якість товару буду судити після використання. Дякую. Молодці
Світлана, дякуємо за Вашу покупку та приємні слова похвали :) Впевнені, що товар також викличе у Вас такі ж асоціації!
Показано с 1 по 15 из 83 (всего 6 страниц)